Bearlock-Autoblokkade®:

eenvoudig en snel in gebruik (bearlock):

Het OP slot zetten / vergrendelen:

Op de versnellingspook:

  • Stop uw voertuig en zet de versnelling altijd in de “Achteruit” bij een handgeschakelde transmissie. Bij een automaat altijd in de “P” zetten.
  • Bij de Excellent® uitvoering u ziet slechts een bedieningsknop aan de buitenkant. Vanwege de verkeersveilige indrukbeveiliging kunt u pas via een kwartslagdraaiing of indrukking kunt u de knop op slot drukken of draaien. U hoort of voelt een klik bij een correcte vergrendeling.
  • De BearLock is nu werking getreden en u kunt de sleutel uit het slot halen.

Op de stuuras:

  • Stop uw voertuig, trek uw handrem aan en plaats het stuur altijd in de “rechtdoor” stand.
  • U haalt de contactsleutel uit het contact en draai het stuur naar rechts zodat in het fabrieksstuurslot valt. De vergrendeling van de BearLock is hierop afgesteld.
  • Ook deze sloten zijn op Excellent® basis. U ziet slechts een bedieningsknop aan de buitenkant. Vanwege de verkeersveilige indrukbeveiliging kunt u pas via een kwartslagdraaiing of indrukking kunt u de knop op slot drukken of draaien. U hoort of voelt een klik bij een correcte vergrendeling.

Het VAN slot zetten / ontgrendelen:

Voor zowel een BearLock bij de versnellingspook als de stuuras:

  • U komt terug in uw voertuig. Voor het starten draait u de bedieningsknop weer terug in de ontgrendelde positie.
  • U kunt weer rijden! Desgewenst kunt u de BearLock sleutel omklappen.

Door de zeer beproefde onderdelen van ons overtreft de BearLock doorgaans de levensduur van het voertuig (wij geven 10 jaar garantie, zie voorwaarden hier) echter we benadrukken vriendelijk dat u de BearLock altijd inschakelt op de geadviseerde versnellingstand (Achteruit bij een handgeschakeld of de Parkeerstand bij een Automaat). De BearLock is hierop afgesteld en alleen hiermee heeft u de waarborg voor een optimale werking én garantie.

https://www.youtube.com/watch?v=HEcC_dC_TlA

https://handelsondernemingmeerdan.nl/?page_id=221